“Anak-anak sapa jaga”- 4 hari tak jumpa anak, Puteri Sarah jawab pertanyaan peminat

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon jelita, Puteri Sarah Liyana atau mesra dipanggil Puteri Sarah ini. Meskipun sejak beberapa hari ini, namanya menjadi sebutan di pelbagai platform dengan isu yang begitu mengejutkan ramai namun kecekalannya membuatkan dia dikagumi khususnya para wanita.

Puteri Sarah menerusi laman Instagram peribadinya juga sering menjadi sorotan ramai yang mana dia juga berkongsikan perkembangan dirinya dan anak-anak, Syaikul dan Sumayyah yang kini semakin membesar dengan sangat comel.

Sponsored

Anak-anak Puteri Sarah

Walau bagaimanapun, nampaknya selepas beberapa kali dia berkongsikan foto sedang menjalani penggambaran sebuah drama berjudul Andai Itu Takdirnya yang mana pelakon, Hannah Delisha dan Shukri Yahaya juga terlibat, dia memuat naik foto anak-anaknya yang dikatakan sudah empat hari tidak berjumpa. Ujarnya menjemput mereka dari sekolah, dua anaknya terkejut melihat mamanya muncul.

Sponsored

‘4 days tak jumpa anak-anak shooting luar KL. Lari kejap balik surprise kan Syaikhul dan Sumayyah. Picked them up from school, terkejut tengok mama muncul.’ Kata Puteri Sarah Liyana diruangan kapsyen menerusi hantarannya di Instagram berserta dua keping foto dikongsikannya.

Menjengah ke ruangan komen, terdapat satu persoalan yang mendapat perhatian Puteri Sarah untuk menjawabnya yang mana isu maid yang kini juga tular di media sosial menerima balasan komen darinya dengan mengatakan dua anaknya dijaga bergilir oleh ibu dan ibu mertuanya dan bukanlah maid.

Sponsored

‘Anak-anak sapa jaga’

Puteri Sarah