“Bapak lawa gilaa…”- Rakaman ‘Office tour’ Tokti tarik perhatian ramai

Sponsored

Sebut sahaja nama penyanyi tersohor ini, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut mesra dipanggil Tokti tentu ramai yang mengenali dirinya. Bakat dia sebagai seorang penyanyi nombor satu negara juga membuatkan perkembangan dirinya tidak terlepas peminat ikuti.

Walau bagaimanapun, selain bergelar penyanyi, Tokti juga merupakan salah seorang selebriti berjaya dalam bidang perniagaan apabila jenama kosmetik dan produk miliknya mendapat tempat di hati orang ramai sehingga perniagaannya itu tidak perlu lagi diperkenalkan.

Sponsored

Penyanyi dan usahawan berjaya

Namun begitu, Tokti sememangnya dikenali ramai sebagai seorang selebriti yang humble dan tidak terlalu berkongsikan apa yang dimilikinya. Jadi melihatkan satu rakaman video yang sempat dikongsikan semula oleh peminat membuatkan dirinya menjadi perbualan ramai.

Sponsored

Tokti yang dilihat berada dalam office membuatkan ramai teruja apabila dia menunjukkan beberapa ruangan yang dihias begitu menarik. Ujar Tokti dalam rakaman ini, dia mengatakan semua ruangan itu diuruskan oleh suaminya, Datuk K. Menerusi rakaman pendek ini, Tokti berkongsikan beberapa ruangan dalam pejabatnya yang disusun dan dihias untuk kepentingan sendiri.

Ujar Tokti lagi, bab kemas dan menghias merupakan kelebihan Datuk K. Rakaman yang dikongsikan itu bagaimanapun membuatkan netizen terkedu kerana ruangan office Tokti dikatakan besar seperti rumah.

Sponsored

‘Office dia saja lagi besar dari rumah aku’

‘Jap ni bilik ofis Tokti ke Penthouse?’

‘Bukan ofis tapi rumah makk’

Sumberm.s.zone