Dikatakan berbalas video ‘rindu’ netizen usik Eyka Farhana & Akhyar Rashid

Sponsored

Tentu gosip antara pelakon, Eyka Farhana dan pemain bola JDT iaitu Akhyar Rashid bukanlah satu yang baru malah sebelum ini acap kali mereka dikaitkan sehingga tular di media sosial. Eyka atau nama sebenarnya, Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi bagaimanapun tidak pernah membuka mulut tentang hal tersebut.

Malah Akhyar Rashid juga sama apabila kedua-duanya dilihat membiarkan netizen terus membuat andaian terhadap mereka mengenai gosip bercinta. Sebelum ini juga, terdapat content di media sosial yang membuatkan ramai berteka-teki tentang mereka.

Sponsored

Walau bagaimanapun, satu rakaman video Eyka Farhana terbaharu mengundang warganet nampaknya mengusik dia dan pemain bola sepak terkenal itu selepas merakam content video menggunakan sound yang kini viral tentang rindu. Selain kecomelan, Eyka Farhana dipuji ternyata ramai pula tertumpu kepada soal rindu.

Malah Akhyar Rashid juga dikatakan membalas video pelakon jelita itu dengan berpantun soal rindu. Hantaran kedua-duanya juga tular dengan meraih perhatian ribuan pengguna platform TikTok.

Sponsored

@misseyka.f

You lindu takk

♬ original sound – αzяυℓℓ_fєи∂у04 – αzяυℓℓ_fєи∂у04

Dalam pada itu, warganet diruangan komen sempat mengusik video mereka yang dikatakan berbalas kenyataan rindu dan menerima ribuan tanda suka ramai apabila kelihatan mereka semakin terbuka dengan peminat.

Sponsored

‘Yat dah balas tu’

Hahaha Yat balas lindu tu’

Hahaha yat kata lindu’

Eyka
Eyka

Hahaha! Pantun boboboi awak memang no syatu. Love teroks’

Eyka

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Rungkai Maksud Pemberian Makanan Dari Anwar Ibrahim, Lelaki Ini Macam ‘Sherlock Holmes’!