Eyka Farhana kongsi rutin skincare, “Tak makeup pun cantik”

Sponsored

Tidak kiralah jika di kaca televisyen mahupun didepan mata, tentu penampilan selebriti akan membuatkan ramai terpukau. Mana tidaknya, sebagai seseorang yang sering menjadi tumpuan, rata-rata selebriti di Malaysia mahupun luar negara sememangnya tidak dapat dipisahkan dengan penampilan menarik mereka.

Jadi apabila dapat kesempatan mengetahui rutin skincare dilakukan, tentu sahaja ia menarik perhatian peminat. Seperti mana yang dikongsikan juga oleh pelakon jelita Eyka Farhana ini, nampaknya ramai teruja apabila pelakon drama Budak Tebing ini turut memuat naik satu rakaman video.

Sponsored

Eyka Farhana kongsi rutin skincare

Buat tatapan umum, Eyka Farhana kongsikan beberapa produk digunakannya dalam penjagaan kulitnya apabila tidak disangka-sangkakan juga dia menunjukkan bagaimana cara dia menggunakan beberapa produk tersebut yang mempunyai fungsi tersendiri.

Sponsored

‘Since ramai tanya, ini my daily skincare,’ tulisnya diruangan kapsyen. Meskipun begitu, selain produk yang digunakan Eyka Farhana menjadi tanda tanya, wajah Eyka Farhana tanpa sebarang makeup turut menjadi tumpuan peminatnya apabila rata-rata mereka mengatakan wajahnya sebegitu juga kelihatan cantik.

@misseyka.f

Since ramai tanya, here My daily skincare routine 🤍 less is more ✨ The essence & the light cream @Augustinus Bader Eye cream @LA MER Sunscreen @Supergoop

♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Tanpa makeup juga cantik

Sponsored

Klip video yang dikongsikan Eyka Farhana dalam berkongsikan rutin skincare yang diamalkannya itu menarik tumpuan ramai untuk meninggalkan pelbagai komen selain dihujani juga dengan reaksi memuji kecantikannya tanpa sebarang makeup juga cantik.

‘Cantiknya adik’

Eyka Farhana

‘Tak makeup sangat, cantik so natural beauty’