Gadis iras Elfira Loy jadi tumpuan netizen, bikin keliru, “Kembarnya kot”

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pelakon popular dengan panggilan Elfira Loy ini. Pelakon jelita ini sedari kecil sudah berjaya mencipta nama sebagai anak seni yang mempunyai bakat besar dalam dunia lakonan.

Meskipun begitu, Elfira Loy kini bahagia disisi suami dan dua cahaya matanya dan walau jarang dilihat di kaca televisyen tidak seperti sebelum ini, Elfira Loy sering menjadi sorotan ramai di media sosial miliknya.

Sponsored

Pun begitu, baru-baru ini pula nama selebriti jelita ini menjadi sebutan ramai selepas satu rakaman video tular memaparkan seorang gadis pekerja sebuah kedai makan. Hal ini kerana, netizen menyamakan wajah gadis tersebut dengan Elfira Loy sehinggakan rakaman video ini menjadi perbualan orang ramai.

Dalam rakaman video ini memaparkan gadis manis bertudung ini sedang mengambil pesanan makanan daripada pelanggan, gelagatnya itu menarik tumpuan apabila ramai menyamakan wajah dirinya itu sama seperti Elfira Loy.

Sponsored

Muatnaik tersebut bagaimanapun membuatkan warganet juga memberikan komen yang sama tentang wajah Elfira Loy dan gadis tersebut sehingga dikatakan seperti kembar. Malah sebelum ini, ada juga yang pernah merasakan hal yang sama dan ternyata gadis tersebut mendapat perhatian ramai kerana wajahnya itu dikatakan sebijik sama dengan pelakon tersebut.

‘Nampak macam dia, tapi bukan dia’

Sponsored

‘Aah la macam pernah nampak muka dia ni’

‘Dulu pernah jugak makan sini. Nampak dia. Ingatkan aku seorang je perasan macam pelakon tu’

‘Keliru dah ingat Elfira tadi’

Elfira Loy
Elfira Loy