“Jatuh air mata jantan aku weh”- Filem Imaginur undang ramai penonton menangis

Sponsored

Filem baharu yang menjadi sorotan warganet berjudul Imaginur kini membanjiri ruangan media sosial dengan pelbagai pandangan mereka. Imaginur sebuah filem yang mula ditayangkan pada 23 Februari lalu.

Filem ini mengandingkan dua pelakon hebat Malaysia iaitu Beto Kusyairy dan Diana Danielle. Imaginur merupakan filem karya daripada Nik Amir Mustapha.

Sponsored

Walau bagaimanapun selepas beberapa hari ditayangkan nampaknya ramai mulai memberikan respon mereka tentang filem ini. Umum diketahui bukan mudah untuk filem Melayu benar-benar memberikan kesan kepada penonton dan Imaginur dilihat berjaya memukau ramai.

@nuinuison

Yang sedang viral dibincangkan sekarang ni..Selagi masih ditayangkan di wayang, ambil lah peluang..feel tengok di wayang tak sama dengan yang lain✨ #imaginur #betokusyairy #viral #fyp #fypシ #beto #moviemalaysia #Imaginur

♬ suara asli – LYRICS – LYRICS

“Yang sedang viral dibincangkan sekarang ni, selagi masih ditayangkan di wayang, ambil lah peluang… feel tengok di wayang tak sama dengan yang lain.” Tambahnya diruangan kapsyen dimana sebagai salah seorang penonton filem tersebut, dia berharap umum melihatnya di pawagam kerana feel dia tidak sama.

Sponsored

Ternyata kebanyakan yang meninggalkan komen diperkongsian tersebut akui filem terbabit berhasil mengundang ramai menangis dan lelaki juga tidak terkecuali.

Aku menangis sebab dihimpit dua group perempuan. Kanan kiri menangis. Aku join nangis sekali. Tak leh cover dah”

Sponsored

“Tengok time malam dah midnight memang kena tepat kat hati. Orang tak ramai sangat. Baru mudah nak feel serious”

“Cerita yang memerlukan kita jangan skip satu scene pun kene tengok dan hadam setiap scene baru faham jalan cerita dan motif cerita”

‘”Betul-betul power ending movie nya 10 bintang saya bagi. Lelaki muka gangster pun konpom koyak nangis punya. Baru lepas tengok”

Sumbernuinuison