Jep dan Ryan Bakery dikatakan ada ‘chemistry’, netizen harap mereka bergabung hiburkan ramai

Sponsored

Baru-baru ini Jep dari kumpulan pelawak terkenal, Sepahtu ada menerangkan mengenai ahli dalam rancangan Sepahtu Reunion yang digemari ramai. Rancangan sitkom Sepahtu Reunion ini menjadi antara yang popular dan memiliki nilai tersendiri.

Biarpun Shuib yang merupakan salah seorang ahli kumpulan itu sudah lama tidak kelihatan bersama, namun rancangan ini masih mendapat sokongan ramai untuk menyaksikannya.

Sponsored

Malah baru-baru ini Jep dilihat membuat siaran langsung bersama Ryan Bakery telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak Ryan Bakery yang merupakan seorang pempengaruh di TikTok sememangnya cukup popular dengan video imbau di zaman kanak-kanak dan terkenal dengan gaya selamba menghiburkan peminatnya.

Kemunculan Ryan Bakery dalam siaran langsung bersama Jep Sepahtu ini membuatkan ramai terhibur. Berikut adalah rakaman dan muat naik semula gelagat Jep Sepahtu dan Ryan Bakery ini:

Sponsored

Dalam video itu jelas kelihatan Jep dan Ryan Bakery serasi bersama apabila masing-masing faham lawak yang cuba disampaikan. Disebabkan itu netizen berpendapat dan berharap supaya dua figura ini bergabung menghirbukan ramai.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

Sponsored

“Mantap lah tapan dulu business dobi sekarang niaga baju”

“Masa malam minggu ni aku layan dari Ryan tengah masuk sampai habis live. Anak Jep nak kena teman tidur. Tak pernah weii aku layan live TikTok sampai orang end”

“Boleh ganti Shuib dia ni. Dia faham cara lawak Jep”

SumberTikTok