“Kat luar hauk”- Kecoh tentang edit & filter, netizen ‘backup’ Uqasha Senrose

Sponsored

Perkongsian foto oleh pelakon jelita, Uqasha Senrose menjadi sorotan ramai namun ternyata ada segelintir komen tidak hanya menarik tumpuan isteri kepada pelakon, Kamal Adli ini malah netizen juga tampil backup dengan meninggalkan komen ‘pedas.’

Dua keping foto Uqasha Senrose kongsikan kepada umum memaparkan dia tersenyum gembira disisi suami. “Right finished shoots today, then cik suami bawak makan kejap amik angin luar sat…” tulis Uqasha Senrose diruangan kapsyen mengatakan suaminya bawa pergi makan dan ambil angin luar sekejap.

Sponsored

Namun begitu, terdapat komen yang mendakwa seperti dia menyunting foto tersebut dan membuatkan Uqasha Senrose sendiri memberikan respon diikuti orang ramai juga kurang senang dengan komen sedemikian.

Tidak hanya itu, komen yang mengatakan foto kedua dikongsikan pula seram apabila dilihatnya dan mengundang netizen juga kurang senang dengan komen tersebut.

Sponsored

‘Sis I boleh tolong editkan herloks, kalau sis nak. Jelas sangat tu nampaknya tu’

‘Saya lagi seram dengan mulut awak’

Sponsored

Walau bagaimanapun, menerusi ruangan komen ramai netizen lelaki mahupun perempuan backup Uqasha Senrose dengan mengatakan jika dia menyunting foto atau tidak, Uqasha Senrose sememangnya tetap kelihatan cantik malah ada juga yang berpendapat edit foto atau menggunakan filter adalah perkara normal.

‘Ape benda la korang ni pasal filter pasal edit pun nak jadi hal…’

Uqasha

‘Yang cakap edit ni mata korang rosak ke…’

Uqasha