Keliru mana satu Rashdan Baba & Zuraini Kasim, pelakon2 senior tampil rakam video- “Ye selalu confius”

Sponsored

Bagi mereka yang membesar di era 90an tentu cukup kenal dengan dua pelakon hebat ini, Rashdan Baba dan Zuraini Kasim yang mana kedua-duanya tidak dinafikan cukup hebat memainkan pelbagai watak di kaca televisyen.

Jadi sudah tentulah, melihatkan kedua-dua pelakon ini dalam satu rakaman video yang terbaharu tular di satu platform ini menyebabkan mereka pantas masuk ke ruangan fyp atau for your page sekali gus menarik perhatian peminat mereka sehinggakan hangat mereka menjadi perbualan ramai.

Sponsored

Pelakon kegemaran ramai

Menerusi satu muat naik, Rashdan Baba berkongsikan satu rakaman video dia dengan seorang lagi pelakon senior yang lain. Boleh dikatakan diruangan komen perkongsian tersebut juga, ramai yang akui merasa keliru dengan wajah mereka.

Sponsored

Dimana ada yang tidak dapat mengenal pasti yang mana satu Rashdan Baba dan Zuraini Kasim. Walau bagaimanapun, Rashdan Baba tampil menerangkan nama-nama mereka agar tidak lagi tertukar.

Jelaskan supaya peminat tidak lagi tertukar

Sponsored

‘Dua-dua hero slot spektra suatu masa dulu. Drama spektra abang Rashdan yang saya paling ingat Ros Anita dan Bumi Hijau’

‘Legend ni..pelakon galeri dan spektra di TV2 dulu-dulu. Yang lahir tahun 80an dan 90an tahu la tu’

Rashdan Baba

‘Dari zaman spektra dan drama swasta selalu tercongok depan tv tunggu hero-hero ni’

‘Yang ni selalu confius dua-dua ni. Tapi berlakon dua-dua best’