“Ko mmg real content creator”- Sofyank buat ramai kagum, terbang bakal shoot dengan Paul Rudd & Jonathan

Sponsored

Personaliti YouTube dan pempengaruh media sosial dikenali sebagai Sofyank atau nama sebenarnya Mohamad Sofian Abdulllah bukanlah asing lagi bagi ramai. Bakat Sofyank membuatkan dia mempunyai ramai peminat sehingga sering menjadi sorotan di media sosial.

Terbaharu kejayaan Sofyank kali ini mencetuskan rasa bangga lagi dikalangan peminat yang mengikuti perjalanan dirinya sebagai content creator yang hebat. Sofyank di Instagram berkongsikan dia bakal menemui dua nama pelakon terkenal.

Sponsored

Sofyank content creator disukai ramai

“It’s Paul Rudd and Jonathan Majors! Ramai yang berjaya teka dengan tepat sekali. Korang memang power. Btw saya nak minta doa dari korang semua boleh ke? Doakan semoga saya dapat shoot content dengan lancar bersama Paul dan Jonathan nanti.” Tulis Sofyank disamping memuat naik beberapa keping foto.

Sponsored

Ujar Sofyank ramai yang berjaya meneka dengan tepat dua pelakon yang bakal ditemuinya. Sofyank meminta doa semua agar dapat shoot content dengan lancar bersama dua pelakon, Paul Rudd dan Jonathan Majors.

Sofyank juga dilihat dihantar oleh isteri namun dalam pada itu, pempengaruh Khairul Aming juga memberikan ucapan tahniah terhadap Sofyank yang mana ada juga menyifatkan dirinya sebagai real content creator.

Sponsored

‘Goodluck Pian’

‘Perghh congrats Pian! All the best kat sana bohh’

‘Harumkan nama negara kita. Support!! Kelate ado mari’

‘A big support dari kami semua’