Lan Pet Pet ‘what do you do for a living’ tarik perhatian ramai, “Padu nasihat dia”

Sponsored

Sebut sahaja nama kumpulan Senario, tentu ramai yang mengenali salah seorang ahlinya iaitu Lan Pet Pet. Pelawak legend tersebut bagaimanapun baru-baru ini mendapat perhatian ramai di aplikasi TikTok selepas kelibatnya menarik tumpuan seorang content creator popular.

Pemilik akaun Koocester menerusi ruangan akaunnya menarik perhatian warganet selepas seorang pelawak legend muncul di videonya. Berbeza daripada video terdahulu apabila yang menangkap matanya disebabkan kereta mewah dimiliki sesetengah individu namun kali ini disebabkan tahap legend Lan Pet Pet begitu menarik perhatiannya.

Sponsored

Umum diketahui, content creator tersebut sering viral kerana videonya yang menemubual individu berpengaruh besar apabila sesetengah daripada mereka juga sporting dan sempoi berkongsikan apa yang dilakukan disamping memberikan nasihat kepada orang ramai.

Lan Pet Pet pula jadi perhatian

Sponsored

Selepas Ain Edruce, Aeril Zafrel nampaknya kali ini Lan Pet Pet pula menangkap perhatian content creator tersebut yang mengundang dengan pantas orang ramai hadir meninggalkan komen yang mana netizen di Malaysia memberitahu dia adalah seseorang yang legend di Malaysia.

@koocester

Hope this brings back a lot of childhood memories seeing him on TV. Cracking jokes all the time! 🤣 Bumped into him the second time 2 months later 😂

♬ original sound – Koocester – Koocester

Menjengah pula ke ruangan komen, rata-rata peminat Lan Pet Pet juga sempat berseloroh dengan pelbagai reaksi apabila bergurau tentang lakonannya sebelum ini yang ternyata masih meninggalkan kesan kepada mereka sebagai penonton. Legend!

Sponsored

“Dulu dia ada warung roti canai”

“Dia ni la buka kedai makan bulan puasa tu kan”

“He is a legend”

“Dia la pernah buat kita ketawa tak berhenti dulu”

Sumberkoocester