“Mana nak cari papa ni”- Belikan makeup di Sephora sendiri, sikap teman lelaki Anju dipuji ramai

Sponsored

Umum sedia tahu, bagi kebanyakan wanita memang tidak dapat dipisahkan dengan makeup dan meskipun mengenakan makeup yang simple juga memerlukan produk-produk tertentu. Di Sephora merupakan antara tempat yang popular sebagai pilihan para wanita membeli makeup mereka.

Perkongsian pelakon, Zarina Anjoulie atau turut mesra dipanggil Anju membuatkan ramai semakin memberikan pujian dengan sikap teman lelaki selebriti ini yang dikenali sebagai, Datuk Seri Khazrul Elzey apabila dia sanggup ke Sephora seorang diri demi membelikan makeup Anju.

Sponsored

Dibelikan makeup di Sephora

“Papa pergi Sephora sorang-sorang belikan makeup mama… I love you papa,” ujar Anju dalam satu klip video terbaharu pasangan ini yang mana pelakon ini juga berkongsikan pesanan mesej dia dan lelaki tersebut. Dalam rakaman tersebut, Datuk Seri Khazrul Elzey juga menunjukkan apa yang dimahukan oleh Anju.

Sponsored

Ternyata muatnaik ini membuatkan peminat dan warganet yang mengikuti kisah Anju dan teman lelakinya itu juga gembira melihatkan gelagat sweet mereka itu. Comelnya, itu antara komen yang ditinggalkan peminat Anju apabila hantaran ini juga menerima ribuan tanda suka.

@zarinaanjoulie_elzey

@*elzeyanjoulie* thank u my luv ❤️❤️❤️

♬ original sound – Zarina anjoulie – Zarina anjoulie

Netizen usik Anju dan teman lelaki

Sponsored

Menerusi ruangan komen pula, selain sikap Datuk Seri Khazrul Elzey dipuji netizen, Anju dan lelaki tersebut juga dalam pada masa yang sama diusik peminat dengan pelbagai reaksi lucu ditinggalkan.

‘Papa macam ni ada tak dekat beg kuning’

Anju

‘Comelnya’

‘So lucky finally Anju jadi queen patut makin glow cantik, yang jaga pun bukan biasa-biasa’