Nabila Razali duet dengan Mamat nyanyi Peluang Kedua, peminat terhibur kena ‘scam’ akhirnya

Sponsored

Tentu lagu Peluang Kedua nyanyian Nabila Razali bersama penyanyi rap popular, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin ini masih bermain-main di fikiran anda apabila lagu tersebut berjaya menjadi fenomena selepas dilancarkan di YouTube pada dua tahun lalu.

Peluang Kedua merupakan sebuah lagu ciptaan komposer dan penyanyi terkenal, Hael Husaini dan MFMF yang pada awalnya dinyanyikan oleh Nabila Razali sendiri namun selepas MK muncul sebagai rakan duet Nabila Razali dalam musik video Peluang Kedua, ia menyebabkan lagu tersebut semakin mendapat perhatian ramai yang mana sehingga kini ia berjaya meraih 40 juta tontonan.

Sponsored

Nabila Razali atau nama penuhnya, Nur Nabila Mohd Razali bagaimanapun terbaharu mendapat perhatian ramai apabila dia muncul di sebuah konsert menyanyikan Peluang Kedua. Namun begitu, Nabila Razali tidak sendiri apabila dia difahamkan berduet dengan Mamat atau Mamatgotnochill.

Nabila Razali yang berada di pentas bersama Mamat membuatkan ramai menantikan dia yang mungkin menggantikan MK dalam nyanyian lagu Peluang Kedua itu namun lain pula jadinya di akhir video.

Sponsored
@era.je

Benda pun dah jadi, @Mamatgotnochill pun dah perform jadi MK…Layan je lah 😂 #ERASYOKVAGANZA #nabilarazali #fyp #fypmalaysia #fypage #fypシ #foryou #masukberanda

♬ original sound – ERA – ERA

Peminat rasa kena ‘scam’

Gelagat Mamat yang dimana-mana sahaja membuatkan ramai terhibur ternyata di atas pentas itu juga sempat dia membuatkan ramai tercuit hati sehingga warganet diruangan komen juga berseloroh dengan pelbagai reaksi lucu kepada dirinya.

Sponsored

‘Gigih aku tengok sampai habis…’

Nabila Razali

‘Fuhh mamat suara sama betul…’

‘Tak leh cari job MK lepasni’

Sumberera.je