“Nak tgk baby girl”- Kongsi video bercuti dengan dua anak lelaki, Anzalna Nasir diminta peminat ‘jangan tutup kilang’

Sponsored

Kalau sebut nama pelakon, Anzalna Nasir tentu ramai yang suka mengikuti perkembangan selebriti jelita ini. Meskipun jarang dilihat di kaca televisyen kini namun Anzalna Nasir yang sporting berkongsikan perkembangan dirinya di Instagram dan keluarga membuatkan dia sering menjadi sorotan ramai.

Malah peminat juga begitu suka mengikuti perkembangan dua anak lelaki Anzalna Nasir yang diberi nama Mohamad Eidrees dan Mohamad Emirhan.

Sponsored

Walau bagaimanapun, terbaharu Anzalna Nasir di Instagram berkongsikan pula satu klip video dia bercuti bersama suami, Hanif Zaki dan anak-anaknya namun dalam pada itu, kapsyen yang ditulis juga mencuri tumpuan ramai.

“Making great memories with the kids. Tiba-tiba dah anak 2. Kalau bertambah lagi pun I dont mind but Hanif Zaki cakap dia dah tutup kilang! Aik terbalik! hahahaha,” tulis Anzalna Nasir diruangan kapsyen yang membuatkan ramai menghujani komen dengan meminta agar dia tidak tutup kilang.

Sponsored

Mana tidaknya, kecomelan kedua-dua anak lelakinya itu membuatkan peminat ingin melihat anak perempuannya pula yang mana Anzalna Nasir juga membalas permintaan tersebut dengan meminta doa yang baik daripada peminatnya.

‘Janganlah tutup kilang dulu mana tahu rezeki dapat girl will be pretty like you’

Sponsored
Anzalna Nasir

‘Eh jangan tutup dulu, nak tengok baby girl. Suka tengok cara Anzalna dan husband jaga baby’

Anzalna Nasir

‘Jangan, jangan tutup lagi Hanif junior dah ada, nak tengok Anzalna junior pulak’