Netizen samakan wajah comel Bella Astillah di Famili Duo macam Tokti masa muda

Sponsored

Penyanyi, Bella Astillah dan Wani Kayrie nampaknya antara peserta rancangan Famili Duo yang berjaya memukau penonton dan juri. Baru-baru ini pula dia diumumkan sebagai peserta rancangan Famili Duo akhir yang mana akan bertanding bersama tiga lagi pasangan duet Ayda Jebat dan Fyna, Zaki dan Yamani serta Sissy dan Naim Daniel.

Walau bagaimanapun, penangan nyanyian Bella Astillah dan Wani Kayrie dengan genre lagu pada minggu tersebut membuatkan ramai semakin tertarik dengan bakat Bella Astillah yang meskipun sebelum ini dikenali sebagai penyanyi kanak-kanak lalu berlakon dan dalam rancangan tersebut pula membuatkan bakat Bella Astillah sebagai penyanyi semakin terserlah dan mendapat perhatian ramai.

Sponsored

Bakat nyanyian Bella Astillah dipuji

Malah dalam minggu Famili Duo yang berlangsung baru-baru ini, Bella Astillah antara peserta yang tidak henti-henti menerima pujian dan viral. Malah juri tetap, Mas Idayu atau turut mesra dipanggil mummy turut memberikan komen positif terhadap dirinya.

Sponsored

Walau bagaimanapun, selain persembahan ternyata wajah Bella Astillah mengenakan pakaian mengikut tema rock tetap menampakkan wajah comelnya sehingga ada yang teringat akan penyanyi popular, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut mesra dipanggil Tokti.

@ziff_rashid

Mas Idayu ni kelakar la weii.. x jadi bella nak nangis.. komen die ni bagus sbnrnye.. bella rock la weii.. best tgk😍 #familyduo #fyp #fypシ #fypage #foryoupage #foryourpage #foryou #layan

♬ original sound – Ziff_Rashid – Ziff_Rashid

Netizen teringat wajah Tokti masa muda

Sponsored

Sebelum ini, Bella Astillah sering dikatakan mempunyai iras Tokti apatah lagi ketika masa muda dan ketika melihat hantaran tersebut sekali lagi nampaknya membuatkan mereka berdua dikatakan seiras.

‘Alahh muka tokti sangat…’

‘Cute jah’

‘Dato CT muda-muda’

Bella Astillah