Niat Puasa Mierul Aiman Dikatakan Macam Suara Dalam Upin Ipin, “Suara Sebiji Mail Mat”

Sponsored

Pelakon muda yang semakin meningkat naik namanya, Mierul Aiman makin menjadi perhatian ramai. Bakat lakonan dimiliki selebriti sering menerima pujian ramai.

Apatah lagi karakter Fakhri lakonannya dalam drama yang baru sahaja tamat tayangan, Projek High Council sememangnya diakui cukup luar biasa sekali.

Sponsored

Terbaharu sempena Ramadan menjelma tiba, video niat puasa Mierul Aiman telah mencuri perhatian ramai. Membaca niat puasa dengan melodi lagu nasyid popular, suara Mierul Aiman dikatakan macam suara karakter Mail dalam siri animasi Upin Ipin.

Berikut adalah perkongsian rakaman niat puasa Mierul Aiman ini yang telah mencuri perhatian ramai itu:

Sponsored
@mierulaimanx

Ramadhan yang rahmat buat semua! Jangan lupa niat puasa malam ni ok? @Bulan Bintang HQ 🌙💫

♬ original sound – Mierul – Mierul

Perkongsian rakaman tersebut telah meraih lebih 700 ribu dan 140 ribu likes. Apatah lagi apabila Mierul Aiman nampak segak dengan mengenakan baju melayu dari rona hijau tersebut.

Sebelum ini pernah tular rupa Mierul Aiman dikatakan sama karakter Mail dalam siri animasi Upin Ipin dan ramai berpendapat watak itu bila dewasa ada iras pelakon tersebut.

Sponsored

Kali ini suara Mierul Aiman pula dikatakan sama dengan watak Mail dalam siri berkenaan. Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka seperti berikut:

“Abang ke buat suara abang izz dalam Upin Ipin”

“Alhamdulillah Mail dah besar handsome jadi nye hahaha”

“Kenapa suaranya seperti ku kenal Mail..Mail..awak kat mana tu”

“Suara macam abang mail la cite upin ipin”

SumberTikTok