Nuha Bahrin ditegur Melly Goeslaw tapi Rossa terkejut rupanya ada disebelah, “Halah comel weh”

Sponsored

Baru-baru ini telah berlangsung konsert daripada penyanyi terkenal Indonesia, Melly Goeslaw yang dihadiri oleh tidak hanya peminat malah ramai selebriti Malaysia juga hadir sebagai penonton. Walau bagaimanapun, siapa sahaja pasti teruja untuk menjadi penonton di konsert penyanyi terkenal itu.

Malah penyanyi yang popular dengan lagunya yang berjudul Casablanca iaitu Nuha Bahrin juga berkesempatan untuk menonton konsert Melly Goeslaw dan sempat berkongsikan momen dia itu kepada umum di media sosial miliknya.

Sponsored

Walau bagaimanapun, momen tersebut menjadi satu momen indah buat penyanyi ini apabila dia ditegur oleh Melly Goeslaw di konsert tersebut yang mana penyanyi terkenal Indonesia itu mengenali Nuha Bahrin sehingga memanggil dirinya selepas melihatnya ditempat duduk.

Pun begitu, turut mengundang teruja warganet selepas menonton momen dikongsikan oleh Nuha Bahrin ini disebabkan dia selepas itu dengan pantas ditegur pula oleh Rossa yang turut mengenali dirinya.

Sponsored
@nuha_bahrin

So many amazing beautiful unexpected things happened that night and i am forever grateful for these beautiful memories❤️ i sayang you teh @Melly Goeslaw TV #adaapadenganmelly

♬ original sound – Nuha Bahrin – Nuha Bahrin

Perkongsian Nuha Bahrin yang meluahkan rasa tidak sangka dengan kejadian ditegur oleh Melly Goeslaw lalu ditegur pula oleh Rossa membuatkan warganet dan peminat di Malaysia turut sama merasa teruja dan mengatakan dia begitu bertuah.

‘Rossa part tu, halahhh comel weh. Dengan aku rasa excited. Comel ah Rossa’

Sponsored

‘Bestnya!!! Tahniah Nuha’

‘Comel gila Rossa menyampuk sekali’

‘Hahaha so cute Rossa reaction baru notice that was you’