Oppa di Korea, peminat risau keadaan Hun Haqeem- “Jangan lama-lama kat luar…”

Sponsored

Sebut sahaja nama Hun Haqeem, dia nampaknya antara pelakon lelaki yang mulai menarik tumpuan ramai dengan penampilan dan wajahnya yang semakin kelihatan seperti artis dari Korea sehingga digelar Oppa Malaysia. Meskipun dalam dunia lakonan kini ramai pelakon-pelakon baru semakin mendapat perhatian namun Hun Haqeem masih sahaja menjadi pelakon kegemaran peminat.

Mulai mencuri hati penonton dengan kemunculannya sebagai watak Jekfer tetapi cukup meninggalkan kesan yang ramai tidak kerana wajah kacaknya itu malah lebih disebabkan bakatnya sebagai seorang pelakon.

Sponsored

Wajah kacak dan bakat pula bagus

Hun Haqeem bagaimanapun turut menjadi sorotan ramai di media sosial miliknya yang mana di ruangan Instagram peribadi milik pelakon berusia 24 tahun ini sering dinanti-nantikan perkembangan barunya dan ternyata Hun Haqeem terkini berada di Korea.

Sponsored

Menerusi Instagram (IG), Hun Haqeem dilihat memuat naik satu rakaman video yang sedang menikmati suasana sejuk di Korea namun disebabkan dia yang sedang menahan sejuk membuatkan peminat juga bimbang dengan keadaan pelakon ini disana.

Peminat minta Oppa jaga kesihatan

Sponsored

Menasihati agar menjaga kesihatan, video Hun Haqeem bagaimanapun menerima pelbagai reaksi peminat dan rakan selebriti juga meminta agar dia menjaga diri disana selain dia juga dihujani dengan panggilan Oppa.

‘Please be safe in Korea’

Hun Haqeem

‘Jangan lama lama nanti demam lagi…’

Hun Haqeem

‘Jangan lama lama kat luar…’

‘Take care jangan lupa lotion and lip balm’