Peminat Backup Nabila Razali Nyanyi Live, “Bagi Aku Suara Dia Unik, Bukan Tak Sedap”

Sponsored

Nama yang sering menjadi sebutan ramai di sosial media, penyanyi dan pelakon berbakat dikenali dengan nama Nabila Razali ini nampaknya semakin terkenal. Bukan sahaja cantik, malah bakat yang dimiliki juga turut membuatkan ramai yang meminati selebriti wanita ini.

Malah namanya juga sering dikaitkan dengan suara nyanyian yang membuatkan ada segelintir netizen ‘bermulut puaka’ dakwa Nabila Razali tidak boleh menyanyi secara langsung.

Sponsored

Biarpun begitu, ada juga yang memuji Nabila Razali bila tampil menyanyi live dan berkongsikannya di sosial media. Sama seperti yang dilakukan oleh seorang pengguna TikTok dengan nama nnuriliya ini.

Dalam perkongsian tersebut pemilik akaun ini memuji persembahan Nabila Razali secara live itu. Berikut adalah muat naik peminat backup Nabila Razali nyanyi live tersebut:

Sponsored
@nnuriliya

You did great!! @Nabila Razali

♬ original sound – iliya – iliya

Dalam rakaman tersebut kelihatan Nabila Razali menyanyikan lagu Peluang Kedua dan dilihat seorang lagi wanita di sampingnya. Apa yang membuatkan ramai teruja apabila wanita berkenaan menyanyi rap mengambil bahagian MK K-Clique.

Meninjau di ruangan komen perkongsian Nabila Razali nyanyi live ini, rata-rata warganet memuji persembahan tersebut. Berikut antaranya:

Sponsored

“Please la! Suara dia sedap la even live. I really adore her!”

“Bagi aku suara dia unik, bukan tak sedap”

“Haih sapa kata dia tak boleh nyanyi live..Btw dia memang cantik love”

“Jadi penyanyi tak perlu ada nada yang sangat tinggi..But gifted suara rendah nz sangat sedap”

SumberTikTok