Shuib ‘Wish’ Hari Jadi Watie, Suara Dalam Video Pula Jadi Perhatian, “Suara Anak-Anak Shuib…”

Sponsored

Macam yang diketahui ramai, pelawak dan usahawan Shuib kini sedang mengenali hati budi seorang wanita dikenali sebagai Watie. Malah pelawak itu juga tidak lagi berselindung tentang hubungan itu dan kini semakin terbuka berkongsikan kepada umum.

Baru-baru ini juga, Shuib telah meraih perhatian ramai apabila dia meninggalkan ucapan ulang tahun kelahiran Watie di Instagram. Di dalam hantaran itu, Watie dilihat menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-35 di sebuah restoran.

Sponsored

“Bertambah umur, bertambah matang, bertambah kenangan, bertambah tanggungjawab, bertambah pengalaman, bertambah bilangan & bertambah bahagia. Alhamdulillah, bertambah syukur.”

Komen yang ditinggalkan oleh Shuib itu juga turut menerima reaksi balas dari Watie yang beterima kasih dengan ucapan yang diberikan pelawak tersebut. Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut memberikan ucapan tahniah kepada Watie selain mendoakan hubungan di antara dia dan Shuib sampai ke jinjang pelamin.

Sponsored

Suara anak-anak Shuib?

Dalam masa yang sama, ada juga yang tertarik dengan suara yang berada di dalam video sambutan hari jadi Watie itu. Menurut netizen, suara tersebut kedengarn seperti suara anak-anak Shuib dan menganggap mungkin juga mereka menyambut ulang tahun wanita itu bersama-sama.

“Patut la dalam radio suria baru ni Shuib duk 8 Februari birthday orang special. Duk kias-kias kata 8hb birthday mak la apa lah.”

Sponsored

“Dengar suara anak-anak Shuib.”

“Seronok dengar suara anak-anak Shuib gelak. Semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan sentiasa sayangkan anak-anak Shuib…”

Terdahulu, Shuib mengesahkan Watie merupakan wanita yang sedang dikenalinya dan memaklumkan sudah bersedia untuk membawa hubungan itu ke fasa yang seterusnya. Malah ibu kepada pelawak itu juga turut bertanyakan tentang masa depan hubungan di antara dia dan wanita tersebut.

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di Syor.

Sumberinstagram