Tular Zara Zya Disarung Cincin, Didakwa Sudah Dirisik Oleh Kekasih Hati?

Sponsored

Sebelum ini Zara Zya pernah ditemubual dalam rancangan Melodi dan pelakon wanita tersebut memberitahu akan mengumumkan bila sampai waktunya nanti mengenai kekasih hatinya. Ditanya mengenai adakah kekasihnya adalah orang industri atau bukan, Zara Zya memilih untuk enggan mengulas mengenainya.

Bagaimanapun, semalam industri hiburan tanah air dikejutkan dengan penularan satu foto yang memaparkan pelakon wanita terkenal, Zara Zya disarung cincin. Dikatakan Zara Zya telah disunting seseorang dan foto tersebut seakan pelakon ini sedang majlis merisik.

Sponsored

Memetik laporan Boom Malaysia, mereka menerima kiriman foto tersebut dari sumber tidak dikenali. Selain itu majlis serba sederhana turut diadakan di kediaman pelakon tersebut.

Namun tidak dapat diketahui siapakah gerangan calon pasangan kepada pelakon wanita jelita tersebut. Berikut adalah foto Zara Zya disarung cincin berkenaan:

Sponsored

Untuk info, Zara Zya adalah pelakon wanita yang banyak membintangi drama-drama di televisyen sejak awal pembabitannya sekitar 2002. Bakatnya bukan calang-calang, sehinggakan berilah apa juga karakter kepadanya dapat dilakonkan dengan baik sekali. Malah namanya sehingga kini masih disebut-sebut ramai.

Terdahulu Zara Zya pernah melangsungkan pertunangan dengan pelakon lelaki bernama Hafreez Adam pada 2019.

Sponsored

Namun begitu, hubungan pertunangan Zara Zya dan Hafreez Adam terputus di tengah jalan dan perancangan untuk berkahwin turut dibatalkan. Menjadi persoalan sekarang, siapakah individu yang berjaya menambat hati Zara Zya kali ini?