Video Bella Astillah Dan Adik Menari Ikut Trend Ditegur Netizen, “Suami Dah Helok, Isteri Pulak…”

Sponsored

Pelakon dan penyanyi dikenali dengan nama Bella Astillah ini bukanlah baru dalam industri hiburan tanah air. Memulakan karier sebagai anak seni sejak di zaman kanak-kanak di samping adiknya, Didie Astillah, kini Bella masih aktif di dalam industri hiburan tanah air.

Malah namanya lebih dikenali ramai kerana Bella Astillah juga adalah isteri kepada Aliff Aziz. Terbaharu satu video yang dimuat naik oleh Bella telah menerima pelbagai reaksi ramai.

Sponsored

Video tersebut memaparkan Bella dan Didie Astillah menari mengikut trend semasa di media sosial. Bagaimanapun muat naik video tersebut tidak disenangi oleh segelintir netizen.

Berikut adalah muat naik video yang memaparkan gelagat dua beradik ini yang dikongsikan menerusi akaun Instagram Bella Astillah baru-baru ini:

Sponsored

Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 500 ribu tontonan dan 18 ribu likes. Untuk info, video ini adalah Bella dan Didie buat trend ‘Made You Look Challange’ yang popular di aplikasi TikTok.

Biarpun begitu, di ruangan komen ramai yang menegur Bella Astillah bahawa tidak manis menari begini dan memuat naik di laman sosial.

Sponsored

“Maaf ya segan tengok..Apa pun dua2 pun cantik”

“Suami dah helok, bini makin gedik pulak. Nyampah plak aku”

“Kalau belum ada anak boleh tutup mata sebelah lagi…Alif kan dah berubah…Buat la content yang sopan insyaAllah ada rezeki nye nanti”

“Tak manis la perempuan gelek2 gedik2 bagi semua orang tengok..Maaf sekadar menegur”