Video Khaby Lame jadi tumpuan 8 juta kali ditonton, “Tak sia sia follow”

Sponsored

Jika anda salah seorang pengguna TikTok, nama TikToker yang dikenali sebagai Khaby Lame tentu dikenali oleh anda. Mana tidaknya, video yang pernah dihasilkan oleh pemuda dari Senegal ini telah mendapat perhatian ‘dunia’.

Sering mengajar dalam video tanpa menggunakan suara yang mana dia menunjukkan cara lebih mudah melakukan sesuatu mengundang content video dia di TikTok berjaya membuatkan ramai suka sehingga dia kini menjadi antara nama pempengaruh terkenal. Meskipun begitu, kali ini video Khaby Lame yang dirakam oleh seorang individu menyebabkan dirinya hangat diperkatakan ramai.

Sponsored

Khaby Lame yang difahamkan berada di Qatar dilihat menjadi tumpuan beberapa individu di sekelilingnya dan sikap humble Khaby Lame membuatkan warganet kagum dan memberikan pujian terhadapnya selain kisahnya juga dibualkan ramai.

Umum diketahui, personaliti media sosial ini bukan sahaja penganut agama Islam malah dirinya juga merupakan seorang penghafal (Hafiz) Al-Quran. Khaby Lame, 22, bagaimanapun menarik tumpuan ramai dengan rakaman videonya itu sehingga ditonton lebih 8 juta kali.

Sponsored

Manakala diruangan komen pula, warganet dan peminat Khaby Lame hadir meninggalkan pelbagai komen mengenai personaliti media sosial ini selain merasa kagum dengan kelebihan Khaby Lame tersebut.

‘Dia humble’

Sponsored
Khaby Lame

‘Patut dia murah rezeki…’

Khaby Lame

‘Tiktokers yang tak sombong’

Klik pautan dibawah untuk ikuti topik menarik lain seperti berikut