Video ‘live’ bersama viral, Mamat kata Jep mana pernah mengamuk

Sponsored

Buat peminat setia dari kumpulan Sepah dan Sepahtu tentu ramai yang mengetahui perjalanan mereka. Walau bagaimanapun, terbaharu peminat kumpulan lawak tersebut dapat mengubati rindu mereka apabila dapat melihat Jep dan Mamat.

Dalam video live, Jep dilihat menyapa rakannya itu dan suasana gembira mereka yang turut diselitkan usikan mengundang kedua-duanya viral di media sosial.

Sponsored

Mana tidaknya, selepas sekian lama dinanti-nantikan peminat setia kumpulan Sepah, akhirnya dapat melihat Jep dan Mamat dalam satu video live. Umum diketahui, Jep kini semakin aktif dilaman TikTok dan nampaknya kali ini peminat dapat menyaksikan gelagat dua pelawak terkenal itu.

Celoteh mereka yang mengingat kembali kenangan lama mereka mengundang ramai tercuit hati dan terharu dengan persahabatan kedua-dua pelawak berkenaan. Dalam pada itu, kata-kata Mamat dan Rahim selaku rakan rapat buat Jep juga mencuri tumpuan ramai.

Sponsored

“Kasih sayang sebuah persahabatan. Mamat tahu saat ni Jep berada dalam situasi hilang semangat. Thank Mamat, sahabat Jep…”

“Dah tiba masanya Mamat kembali ke sisi Jep untuk berkarya sama-sama, aura Sepah dalam diri Mamat tak kan padam selamanya”

Sponsored

“Mamat cakap Jep tak pernah mengamuk tu kira memang Jep baik je selama ni”

“Sepanjang live aku sengih tengok dorang, sahabat dari sekolah senang susah sama-sama. Jep tak berkira langsung dengan orang, respect gila kat Jep”

Sumbery13nnn29_