Digelar keluarga ‘awet muda’, adik-beradik Bell Ngasri dapat perhatian ramai

Sponsored

Buat yang membesar dengan keluarga Ngasri iaitu Naszeli Ngasri, Bell Ngasri, Darling Ngasri dan Darling Ngasri tentu sudah cukup familiar dengan wajah mereka ini. Kesemua daripada mereka masih kekal aktif dalam bidang seni.

Walau bagaimanapun, keluarga berkenaan mendapat perhatian terbaharu di media sosial selepas ada yang berkongsikan tentang mereka dimana keempat adik beradik terkenal ini juga diberi gelaran sebagai keluarga awet muda.

Sponsored

Mana tidaknya, wajah Naszeli Ngasri, Bell Ngasri dan Darling Ngasri mahupun Darling Ngasri tidak dimakan usia yang mana rata-rata warganet mengakui bahawa wajah mereka tetap kelihatan sama.

Malah bagi yang membesar dengan lakonan keluarga selebriti tersebut juga merasa hal yang sama tentang wajah awet muda adik-beradik ini dari Naszeli Ngasri, Bell Ngasri, Darling Ngasri dan juga Darling Ngasri.

Sponsored

“Memang awet muda kan.” Tulis di akaun tersebut yang membuatkan ramai turut bersetuju dengan pandangan tersebut yang mana rata-rata mengakui mereka adalah keluarga awet muda yang dapat dilihat wajah keempat selebriti tersebut tidak dimakan usia.

‘Depa adik beradik ni awet muda. Muka tetap sama tak dimakan usia’

Sponsored

‘Membesar dengan cerita korang adik-beradik. Tahniah’

‘Semua berlakon best tapi part lawak memang Bell terbaik’

‘Betul muka semua baby face, mesti masa lahir dulu… maknya tak bagi dia membesar tapi dia tetap membesar. Muka je masih baby’