CUCKOO MENGGEGARKAN PASARAN DENGAN HADIAH KONDO DI ‘PERADUAN BELI CUCKOO MENANG KONDO’ sempena ulang tahun ke-9

Sponsored

Bagi mengajak lebih ramai rakyat Malaysia untuk menjadi  #SAMASAMAHealthier dan memiliki kehidupan yang lebih sihat, CUCKOO, jenama Pencipta Kediaman Sihat terunggul Malaysia, dengan bangganya mempersembahkan peraduan ‘Beli CUCKOO Menang Kondo’. Peraduan ini dirancang sempena ulang tahun CUCKOO yang ke-9 untuk memberikan lebih banyak insentif kepada mereka yang mencari cara untuk menjadikan rumah mereka lebih sihat dan harmoni.

Peraduan ‘Beli CUCKOO Menang Kondo’ ini berlangsung dari 1 Ogos hingga 30 September 2023, memberikan peluang kepada anda untuk memenangi hadiah bernilai RM2,000,000! Ia termasuk 100 hadiah tunai RM1,000 (khusus untuk pelanggan sedia ada), 12 buah kereta, dan 2 unit kondominium EXSIM D’Terra yang mewah. Cabutan bertuah akan diadakan setiap dua minggu, nanti-nantikan pengumuman pemenang di media sosial CUCKOO!

Sponsored

Untuk menyertai peraduan ini, anda hanya perlu membeli produk CUCKOO dan melengkapkan pemasangan dalam tempoh peraduan. Pelanggan sedia ada akan mendapat satu peryertaan tambahan jika menyertai peraduan ini dan berpeluang memenangi hadiah tunai. Setiap pelanggan boleh memenangi lebih daripada satu hadiah, jadi jangan lepaskan peluang ini.

CUCKOO berbangga kerana menjadi salah satu jenama yang memberikan hadiah Grand Prize berupa Kondo. Ini adalah peluang yang tidak boleh anda lepaskan! Beli produk CUCKOO sekarang dan anda mungkin menjadi pemilik kondominium baru!

Sponsored

Lawati laman web CUCKOO sekarang di Cuckoo.com.my/9th-anniversary-contest. Marilah kita semua menjadi #SAMASAMAHealthier dengan CUCKOO dan jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi hadiah-hadiah yang luar biasa ini!