Fasha Sandha Susut Berat Badan, Segelintir Netizen Kritik Nampak Tua

Sponsored

Pelakon jelita dikenali dengan nama Fasha Sandha baru-baru ini mencuri tumpuan ramai apabila memuat naik foto dirinya bersama suami, Aidil Aziz.

Menerusi foto tersebut kelihatan Fasha Sandha susut berat badan dan nampak kurus dari kebiasaan. Disebabkan itu ramai yang perasan dan meninggalkan komen mengenainya.

Sponsored

Namun ada segelintir netizen yang meninggalkan komen Fasha Sandha nampak tua apabila kurus sebegini. Ini membuatkan ramai yang mula menyelar individu kritik penampilan pelakon berbakat tersebut.

Berikut adalah perkongsian dengan paparan penampilan Fasha Sandha susut berat badan yang dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya:

Sponsored

Kritikan oleh segelintir netizen ini membuatkan ada yang tidak senang dan menyebelahi Fasha Sandha. Ada yang berpendapat kritikan tersebut keterlaluan.

Manakan tidak, bila tubuh Fasha agak berisi ada yang kata dirinya sedang hamil. Bila Fasha Sandha susut berat badan dikatakan nampak tua pula.

Sponsored

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen muat naik Instagram Fasha Sandha ini:

“Aku tak paham kalau berisi, kena kecam, kalau kurus pun kena kecam. Gila ke apa netizen ni”

Di sebalik kritikan itu juga Fasha Sandha meluahkan di bulan puasa ini dia mengamalkan ‘eat clean’ dan hanya makan sikit ketika berpuasa. Namun usahanya itu membuatkan netizen kritik dirinya nampak tua pula.

“Yang komen nampak kurus sangat, tak cantik. Nampak tua..Tolong lah jaga percakapan tu sampai jangan buat orang terasa”