“Reaksi mcm tak happy”- Tak pernah dilihat mewahkan diri, Syafiqah Aina hadiahkan Hafiz Mahamad ‘Ferrari’

Sponsored

Perkongsian pempengaruh dan usahawan popular, Syafiqah Aina di ruangan media sosial miliknya menarik perhatian ramai apabila dia membuat kejutan yang cukup istimewa buat suami, Hafiz Mahamad sempena tahun baharu kelmarin. Pasangan ini sering menjadi sorotan ramai dan nampaknya perkongsian kali ini membuatkan ramai tumpang bahagia untuk Hafiz Mahamad.

Mana tidaknya, umum diketahui Hafiz Mahamad dilihat peminat dan pengikut sebagai seorang usahawan dan pempengaruh yang sering cuba membantu orang ramai malah dia tidak hanya menjadi inspirasi dalam dunia perniagaan kerana dia sentiasa mengutamakan isteri dan anak-anak serta keluarga.

Sponsored

Lebih utamakan orang sekeliling

Jadi melihatkan dia menerima kejutan daripada Syafiqah Aina, rata-ratanya menganggap dia layak mendapatkannya kerana dia juga dikatakan tidak pernah memewahkan diri sendiri. Syafiqah Aina menghadiahkan sebuah kereta mewah, Ferrari berwarna merah dan berkongsikan satu rakaman video kepada umum.

Sponsored

“New year and this is for you. Reaction macam tak happy je hmm tapi hopefully awak boleh gunakan kereta ni untuk bagi manfaat pada orang ramai,” ujar Syafiqah Aina yang melihat wajah suaminya seperti tidak gembira.

Hadiahkan Ferrari buat Hafiz Mahamad

Sponsored

Bagi peminat dan pengikut, Hafiz Mahamad dikatakan bukan tidak gembira namun pasti dia lebih mengutamakan orang sekelilingnya. Dalam pada itu, kebanyakannya hadir meninggalkan pelbagai komen buat pasangan ini.

‘Asyik bagi orang je, nah sebijik mustang bini bagi’

Hafiz Mahamad

‘You deserved this abang…’

Hafiz Mahamad

‘Naaa dia bukan tak happy…’