“Semua dah jadi hos lawak spontan”- Terlupa nama rakan hos WHI disebelah, ramai terhibur

Sponsored

Kini rancangan popular, Wanita Hari Ini begitu mendapat perhatian tidak hanya di kaca televisyen malah menerusi media sosial juga menjadi sorotan warganet. Mana tidaknya, rata-rata hos rancangan Wanita Hari Ini (WHI) dilihat semakin lawak.

Ia terbukti juga apabila di media sosial acap kali rakaman video hos rancangan tersebut tular, dari Uyaina Arshad dan Fiza Sabjahan nampaknya dua hos ini pula yang tular mencuit hati netizen.

Sponsored

Hos WHI jadi tumpuan

Menerusi rakaman video yang tular, dua pengacara rancangan tersebut sedang berbicara namun secara spontan nama lain pula dikeluarkan oleh salah seorang pengacara tersebut yang lalunya ditegur.

Sponsored

Tidak berdiam diri apabila namanya disalah sebut, hos Syira terus menegurnya sehingga mengundang tawa di situ dan rakaman video dikongsikan ini juga membuatkan warganet juga terhibur.

@whitv3malaysia_official

banyak makan popia lah tu sugee sampai lupa nama member sebelah🤪😂 baik mengaku! #whitv3 #lawak #fyp

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ramai akui bahawa rancangan tersebut nampaknya semakin kelakar dengan gelagat spontan hos yang semakin sporting sekali gus membuatkan ramai semakin suka menonton.

Sponsored

‘Haha host WHI memang semua funny belaka ye? Dari Fiza, Uyaina sampai Sugee pun dah berjangkit ni’

‘Sampai nak nangis member sebelah dia tu, kesian’

Walau bagaimanapun, menjengah ke ruangan komen difahamkan pemilik nama Syira tersebut adalah hos baru bagi rancangan Wanita Hari Ini.

‘Dia pengacara baru aku sendiri pun tak tahu nama apa dia ni

‘Isnin hingga sabtu memang saya tengok WHI ni makin lawak dorang ni dan perbincangan dorang setiap topik yang memang best sangat’