Adik Fatin Afeefa Jadi Perhatian, Ramai Baru Tahu Rupanya…”Sama Cantik Kakak Dan Adik”

Sponsored

Menjelang hari raya yang tidak lama lagi, pelakon jelita, Fatin Afeefa berangkat mengerjakan Umrah. Satu rakaman dengan paparan Fatin Afeefa dan suami dihantar di lapangan terbang telah menjadi perhatian umum.

Dalam rakaman Fatin Afeefa pergi Umrah ini turut terlihat anak-anak dan keluarganya berpeluk dan bersalaman tanda pemergian pelakon ini ke Tanah Suci.

Sponsored

Namun apa yang lebih mencuri perhatian ramai adalah adik Fatin Afeefa yang juga pemilik akaun TikTok memuat naik rakaman tersebut. Adik perempuan Fatin Afeefa ini menjadi perhatian ramai selepas terlihat memeluk kakaknya itu.

Berikut adalah rakaman yang dimuat naik menerusi akaun Fatin Afeqah tersebut:

Sponsored
@fatinafeqah

Semoga kita semua ada rezeki untuk sampai ke tanah suci satu hari nanti amin! 🫶🏻 Take care Angah, semoga dapat umrah yang mabrur inshaAllah. Selamat hari raya maaf zahir batin in advance. Doakan kami semua dekat sini 🥹

♬ Menghitung Hari (Piano Version) – Gaius Yeong

Di ruangan kapsyen tertulis seperti berikut:

“Semoga kita semua ada rezeki untuk sampai ke tanah suci satu hari nanti amin! “

Sponsored

Disebabkan video ini ramai tertarik dengan adik Fatin Afeefa tersebut yang dikatakan sama cantik seperti pelakon tersebut. Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet sedar akan kecantikan adik pelakon Tentang Bulan ini dan meninggalkan reaksi mereka itu seperti berikut:

“Cantik yang peluk Fatin tu. Akak ke..Muka sama je..Semoga dipermudahkan urusan di sana”

“Yang baru tau Fatin Afiqah ni adik Fatin Afeefa kumpul sini. Selama ni tau Fatin Afiqah ni model”

“Tu kakak Fatin ke dah macam kembar”

“Cantik yang peluk Fatin tu. macam twins ngan Fatin”