Aliff Syukri Lantik Shuhada Jadi Duta, Netizen Tak Setuju Nasihat Jika ‘Boleh Berbaik’ Semula…

Sponsored

Umum sedia tahu akan keadaan yang dilalui bekas isteri kepada pelakon kontroversi, Hafidz Roshdi. Dengan kesan cedera di pipi masih ada, bekas isteri kepada pelakon ini dikenali dengan nama Shuhada atau lebih mesra dengan panggilan Shu masih gigih muncul secara live di Instagram untuk berniaga.

Ramai yang sebak melihatkan wanita kental ini mengharungi ujian untuk meneruskan hidup. Terbaharu, usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri tampil berkongsikan satu video menemui Shuhada.

Sponsored

Dalam rakaman tersebut, Aliff Syukri dilihat bersimpati dengan nasib menimpa Shuhada. Bagaimanapun, Aliff Syukri sempat menasihati Shuhada jika masih boleh selamatkan rumahtangga mereka adalah lebih baik.

Selain itu, Shuhada juga berkongsikan saat susah senang sama-sama dengan suaminya sambil menangis teresak-esak. Malah Aliff Syukri lantik Shuhada jadi duta untuk meringankan beban yang dilalui wanita itu.

Sponsored

Dalam video itu juga Aliff Syukri memberitahu dia melantik Shuhada untuk menjadi duta jenama tudung AS Legacy yang diusahakan oleh dirinya dan isteri. Video yang dimuat naik dengan paparan memaklumkan Aliff Syukri lantik Shuhada jadi duta ini telah mencuri perhatian ramai.

“Hari ni pertama kali saya jumpa @shushukriii ….riak wajah dia nampak sedih dan memendam….saya cuba menyelami apa beliau rasakan….dan pada saya jika masih boleh diselamatkan rumahtangga mereka alangkah lebih baik…

Sponsored

Tulis Aliff Syukri di ruangan kapsyen perkongsiannya itu. Bagaimanapun di ruangan komen, lain pula pendapat netizen. Berikut antara yang diluahkan ramai itu:

“Sampai bertanda muka tu nak bagi peluang apa lagi? Biar Shu buat keputusan sendiri. Dia yang hidup dengan mamat tu”

“Sebenarnya orang yang menasihatkan untuk selamatkan rumahtangga jangan bercerai n so on adalah orang yang berfikir panjang…”

“Benda viral laju je semua nak bermodelkan…Dulu Dayah viral laju semua numpang apa pn semoga maju jaya Shu..Jaga diri nak sign apa2 baca dulu”