Amy Search sempoi layan peminat tegur di jalan raya, motosikalnya juga curi perhatian ramai!

Sponsored

Sebut sahaka nama Amy Search, siapa sahaja yang tidak kenal dengan penyanyi rock paling lagend tanah air ini. Masih sihat dan steady biarpun usianya semakin meningkat, Amy Search sememangnya diakui memiliki barisan peminatnya yang tersendiri.

Terbaharu satu rakaman dengan paparan penyanyi rock ini sempoi melayan peminat yang terserempak dengannya di jalan raya telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman itu dilihat Amy Search sempoi menaiki motor miliknya.

Sponsored

Menyahut teguran dari si perakam yang terserempak dengannya, Amy Search dilihat tersenyum sambil melayan lelaki tersebut. Berikut adalah video yang dikongsikan dengan paparan Amy Search sempoi ini oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun loccosjunior:

Dalam rakaman tersebut kedengaran suara lelaki yang merakam video itu menegur Amy Search yang motosikal dinaiki penyanyi ini cantik.

Sponsored

“Motor lawa bang”, kata lelaki yang juga pemilik akaun Tiktok ini.

Dilihat Amy Search tersenyum di atas motosikalnya itu. Meninjau di ruangan komen rata-rata warganet terkejut melihat motosikal yang ditunggang penyanyi ini dan ada juga yang memuji Amy Search sempoi melayan orang menegurnya di tepi jalan.

Sponsored

Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen ini:

“Biaq betoi moto ni harga 100k..Kayangan betoi..Moto ni ..Patut nampak pelik dari scooter yang duk nampak atas jalan..Terbaik”

“Selalu sangat tegur area damansara brother aku ni”

“Psst bang Amy tu helmet main skateboard”

“Amy bosan, Amy keluar, helmet hilang, Amy search