“Nak kata Neelofa tapi…”- Jihan Muse di Instagram terima pujian melambung netizen

Sponsored

Kejutan pengacara terkenal, Jihan Muse yang menjadi hos Anugerah Juara Lagu yang ke-37 (AJL37) selepas sekian lama berehat daripada melakukan sebarang aktiviti seni mencetuskan peminat begitu teruja dengan kembalinya dalam dunia pengacaraan.

Malah lebih membuatkan peminat gembira kerana dia kembali menjadi hos anugerah besar itu dan meskipun sudah beberapa hari berlalu, Jihan Muse masih sahaja hangat dibualkan ramai di media sosial.

Sponsored

Malah Jihan Muse terbaharu juga memuat naik beberapa keping foto ketika dia bersama rakannya, Sherry Alhadad bertugas di malam Anugerah Juara Lagu yang ke-37 (AJL37) tersebut. Jihan Muse di Instagram juga berkongsikan kenangan bersama rakan rapatnya itu.

Walau bagaimanapun, ternyata nampaknya ramai tidak henti-henti merasa terpukau dengan kecantikan Jihan Muse di malam tersebut apabila dia mengenakan busana serba pink disamping disolek dengan solekan cukup membuatkan ramai tertarik.

Sponsored

Hantaran Jihan Muse di ruangan Instagram peribadinya itu bagaimanapun dihujani komen dengan pantas oleh peminat dan pengikut yang rata-ratanya sekali lagi mengatakan dia pada malam tersebut salin tak tumpah seperti Mira Filzah.

‘Nak kata Neelofa tapi macam Mira Filzah’

Sponsored

‘Masa mula-mula Jihan keluar kat AJL haritu suami tanya Mira Filzah ke? Cakap bukan la Jihan. Ooo macam Mira Filzah la’

‘Apa rahsia Jihan, nampak muda macam anak dara’

‘Makin meniti usia makin cantik molek Jihan, suka sangat tengok’