“Another level la”- Sampai tolak2, klip video lakonan Nabila huda & Ummi Nazeera bergabung cetuskan ramai teruja

Sponsored

Kalau sebut tentang pelakon hebat versi wanita di Malaysia tentu Ummi Nazeera dan Nabila Huda antara yang tersenarai sebagai pilihan ramai. Mana tidaknya, lihat sahaja lakonan mereka di kaca televisyen sememangnya mengundang rasa meremang penonton.

Nampaknya permintaan ramai untuk melihat gandingan dua pelakon hebat itu dalam satu drama bersama tercapai selepas satu muat naik menarik perhatian umum sejak akhir-akhir ini apabila tular di media sosial tentang sedikit sedutan lakonan mereka.

Sponsored

Ummi Nazeera diruangan Instagram peribadinya juga berkongsikan projek baharu dia dan Nabila apabila buat pertama kalinya mereka digandingkan bersama.

Malah lebih menimbulkan rasa teruja ramai juga disebabkan satu klip video pendek memaparkan sedikit sedutan lakonan mereka mencetuskan ramai teruja apabila masing-masing menunjukkan bakat hebat mereka. Apatah lagi babak ini kelihatan mereka bergaduh sehingga ada lakonan tolak-menolak.

Sponsored

Lakonan kedua pelakon hebat ini dipuji ramai

Hantaran tersebut begitu menarik perhatian peminat drama tempatan apabila gabungan dua pelakon hebat tersebut menimbulkan rasa teruja ramai untuk menyaksikan lakonan mereka.

Sponsored

‘Ummi Nazeera dengan Nabila Huda berlakon paling best, minat sangat-sangat lakonan dorang’

‘Favourite duo ni, love sangat lakonan diorang’

Ummi Nazeera

‘Uish, dua dua watak psycho best ni, citer ape ni’

Ummi Nazeera

‘Kau tengok yang belakang 2 orang tu macam rilek je. Tak terkejut ke tiba-tiba orang saling tolak menolak’

Sumberajuahmad_