Netizen Selidik, Ira Kazar Kantoi Pakai Stokin Bola Masa Nikah, “Punyala Kalut Masa Nak Nikah..”

Sponsored

Sejak minggu lalu kecoh di media sosial dengan berita pengarah tersohor bernikah buat kali kedua dengan Ira Kazar. Pengakuan tersebut dibuat oleh Syamsul Yusof sendiri dan dia turut memberitahu pernikahan itu dibuat di Thailand dan diwalikan oleh Kazar sendiri.

Kemelut rumahtangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana menjadi lebih hangat dengan pengakuan tersebut. Malah foto ketika pernikahan Syamsul Yusof dan Ira Kazar turut tersebar di internet.

Sponsored

Walaupun begitu, para netizen ada yang terlebih beremosi selepas menyaksikan kemelut rumahtangga Syamsul Yusof ini telah mendedahkan sesuatu yang ramai tak sangka!

Pendedahannya adalah netizen selidik Ira Kazar kantoi pakai stokin bola masa nikah menerusi foto pernikahan tersebar itu. Berikut adalah pendedahan tersebut yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok baru-baru ini:

Sponsored
@tyqah_klebar

power of netizen 🤣🤣🤣….ira kazar pakai stokin bola sepak pun diorang perasan😂😂😂…tu la berebut sangat nak p kawen tu tak sempat beli stoking … #irakazarkahwin #fyp #irakazarnikahsyamsulyusof

♬ Hei Apa Apa x Tik Tak Tik Tik – Donny Fernanda

Foto yang asalnya memaparkan Ira Kazar bersama Syamsul Yusof dan bapanya, Kazar di dalam sebuah ruang bilik ini telah menarik perhatian ramai. Apatah lagi apabila netizen telah mendedahkan Ira kazar kantoi pakai stokin bola di sebalik baju kurung putih yang dipakainya.

Di ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan pendedahan tersebut dan memuji siapakah yang mendedahkan tentang stokin itu. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen itu:

Sponsored

“Stokin bola boleh nampak..Memang belanja abis…Kesian”

“Wihh tajam betul mata netizen sampai tengok ke bawah noh”

“Punya la kaluit nak kawin semua tangkap muat je”

“Sekali netizen dah buat keje”

SumberTikTok