“Awak Tu Baru 2 Tahun Tau Tak?” Anak Tomok Karaoke Buat Ramai ‘Geram’!

Sponsored

Sebut sahaja nama Tomok pastinya ramai yang masih ingat vokalis dari kumpulan New Boyz cukup popular di zaman remajanya. Cukup sinonim dengan lagu berjudul Sejarah Mungkin Berulang, penyanyi ini sememangnya memilki bakat tersendiri.

Masih aktif dengan kerjaya seninya, malah Tomok juga kini bergelar usahawan dengan memiliki beberapa kiosk jenama minuman popular di sekitar Shah Alam.

Sponsored

Biarpun begitu, baru-baru ini muat naik satu video menerusi akaun Instagram Tomok telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, dalam perkongsian rakaman itu dipaparkan anak bongsu Tomok yang diberi nama Khadijah sedang memegang mikrofon dan menyanyi mengikut lagu yang dipasang di pembesar suara!

Gelagat anak kecil ini membuatkan ramai teruja dan geram menyaksikannya. Berikut adalah perkongsian rakaman anak Tomok karaoke dengan gaya comelnya itu:

Sponsored

Di ruangan kapsyen, Tomok menulis seperti berikut:

“Awak tu baru 2 tahun tau tak?”

Sponsored

Perkongsian rakaman anak Tomok karaoke ini telah meraih lebih 150 ribu tontonan dan 11 ribu likes. Dengan gaya dia terkedek-kedek jalan, lengkap berkebaya, eh memang buat geram melihatkan si cilik bijak ini!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka yang turut kagum dengan aksi si cilik ini. Berikut antara yang diluahkan di ruangan tersebut:

“Dah nampak bakat adik Khadijah ni. Lepas ni ayah boleh resign lah..Jadi manager Dijah pulak”

“Terbayang plak dibu yang nyanyi..Sebab muka sejibik dibu”

“MasyaAllah dia hafal laaa..Clever girl”

“Wahhh dah tunjuk bakat tuuu habis lah ayah lepas ni jadi manager plak”