Syamsul Minta Kedua-dua Isteri Bertenang, Puteri Sarah Tegur Bapa Kepada Anak-Anaknya Jaga Sensitiviti

Sponsored

Satu persatu muat naik oleh pasangan selebriti yang mana kemelut rumahtangga mereka masih hangat diperkatakan menjadi perhatian ramai. Setiap satu foto dan status dimuatnaik salah seorang dari mereka membuatkan warganet meluahkan pendapat masing-masing.

Umum sedia tahu isu dalam rumahtangga antara Puteri Sarah dan Syamsul yang kini sedang menjadi perhatian ramai. Malah baru-baru ini Syamsul Yusof seakan menambah bara yang masih panas dengan satu status di Instagram miliknya.

Sponsored

Syamsul minta isteri-isterinya bertenang

Dalam muat naik oleh pengarah terkenal ini Syamsul minta kedua-dua isteri bertenang. Dia juga turut memuat naik foto saat bernikah dengan kedua-dua isterinya itu.

Berikut adalah perkongsian yang mana Syamsul minta kedua-dua isteri bertenang ini:

Sponsored

“Morning! Moga kedua-dua isteriku tenang dan banyakkan bersabar. Doakan yang baik2”, tulis Syamsul Yusof di Instagram miliknya itu.

Puteri Sarah tegur Syamsul

Bagaimanapun, menerusi Instagram Stories Puteri Sarah, dia meluahkan dan memberikan reaksi mengenai perihal yang sedang berlaku kini. Tulis Puteri Sarah yang turut menegur Syamsul supaya jaga sensitiviti pada anak-anak dan keluarga suaminya itu.

Sponsored

Tambah Puteri Sarah dia cuba untuk tidak beri reaksi pada setiap perkara kerana ia telah pun berlaku. Namun anak-anaknya Syaikhul dan Sumayyah sedang membesar dan dia tidak boleh sekat mereka dari menggunakan telefon.

“Jangan sesekali lukakan perasaan anak-anak saya. Fikir dulu sebelum muat naik apa-apa”

Berikut adalah tulisan Puteri Sarah yang menegur Syamsul Yusof tersebut: