Berebut nak duduk tengah Nelydia Senrose, Uqasha dan sepupu ‘shooting’ bersama cuit hati ramai

Sponsored

Kalau sebut sahaja nama pelakon, Uqasha Senrose tentu ramai yang mengenali keluarga mereka yang mana selain Nelydia Senrose, sepupu mereka iaitu Aprena dan Oktovia Manrose juga turut terlibat dalam dunia lakonan.

Nama-nama pelakon jelita berkenaan juga sudah tidak asing lagi bagi peminat drama apabila masing-masing berjaya menempa nama sebagai pelakon berbakat. Walau bagaimanapun, gelagat mereka berempat terbaharu mencuri tumpuan umum.

Sponsored

Gelagat berebut tarik perhatian ramai

Sehinggakan orang ramai juga tercuit hati dengan mereka. Menerusi video yang mendapat perhatian ribuan peminat dan netizen ini menunjukkan Uqasha Senrose, Nelydia, Aprena dan Oktovia Manrose sedang shooting bersama namun terjadi pula kejadian lucu apabila mereka berebut untuk duduk di tengah.

Sponsored
@aprenamanrose_official

behind the scene, masing masing berebut nak duduk tengah 😂 @Nelydia @UqashaSenrose92 @Oktovia Manrose #fyp #foryoupage

♬ original sound – AprenaManrose 🤍 – AprenaManrose 🤍

“Behind the scene, masing-masing berebut nak duduk tengah,” tulis di hantaran video tersebut yang mana gelagat mereka turut mengundang tawa ramai dan dalam pada itu, sikap mengalah Uqasha Senrose juga membuatkan dia dipuji warganet.

‘Lawak la diorang ni kazen kazen. Hahaha btw lawa Oktovia sekarang suka tengok dia bertudung manis ja”

Sponsored

“Hahaha comel je memasing nak tengah”

“Macam ni la kalau dengan sibling kalau nak ambik gambor je jadi lah macam ni”

“Hahaha sama jaa macam kitorang, tak mahu duk tepi sebab tak mahu nampak besaq. Hakikatnya duk mana-mana pun saiz sama ja”

“Alolo comel Usha selalu mengalah, sayang dia sangat-sangat”