Rakaman semula ‘Marhaban tiba’ Sherry Alhadad viral, “Dekah sampai sekarang”

Sponsored

Tentu anda masih ingat dengan rakaman pengacara, Sherry Alhadad yang menjadi fenomena di media sosial ini dimana dia ketika mengacara program Muzik-Muzik tersasul disamping rakan pengacara, Haziq Hussni.

Rakaman itu memaparkan Sherry Alhadad secara live yang mana telatahnya yang tersasul tanpa disedari mengundang dia begitu hangat viral di media sosial. ‘Marhaban tiba, marhaban tiba,” itulah yang dinyanyikan oleh Sherry Alhadad.

Sponsored

Apa yang mengundang ketawa ramai disebabkan lagu Ramadan Tiba yang dinyanyikan oleh Sherry Alhadad secara langsung itu bertukar menjadi Marhaban Tiba. Selepas ditegur oleh rakan pengacara, Haziq Hussni ternyata kedua-duanya tidak dapat menahan ketawa.

Mana tidaknya, yakin betul Sherry Alhadad menghabiskan nyanyian tersebut yang akhirnya dia tersalah lirik. Namun begitu, ternyata kejadian itu mengundang orang ramai terhibur lagi apabila Sherry Alhadad bersama Haziq Hussni merakam semula situasi lucu ini.

Sponsored
@haziq_hussni

Tanda puasa dah dekat 🤣 @sherry_alhadad

♬ original sound – Haziq Hussni – Haziq Hussni

Video dikongsikan oleh Haziq Hussni itu bagaimanapun mengundang orang ramai kembali terhibur dan ada juga yang mengatakan kejadian lucu itu sampai sekarang jika disaksikan masih sahaja mengundang ketawa.

“Yang ni epik. Sampai sekarang tengok pun still buat aku gelak. Konfiden tu Sherry beli kat mana?”

Sponsored

“Benda ni sampai anak cucu akan diulang-ulang setiap kali nak puasa. Percayalah”

“Sampai sekarang masih dekah gelak. Konfiden Sherry memang on top la”

“Yang member punnn, bio je orang tu bagi habis nyanyi dulu ye baru gelak”