“Family contoh…”- Ulangtahun kelahiran anak Nora Danish disambut dengan Jejai, netizen puji ‘professional’

Sponsored

Meski sudah berpisah, umum diketahui pelakon jelita Nora Danish dan bekas suaminya, Jejai atau Rizal Ashram Ramli masih menjalin hubungan baik. Terdahulu, mereka pernah berkahwin pada tahun 2006 dan mempunyai seorang cahaya mata yang diberi nama, Putra Rayqal Ramli Rizal.

Terbaharu Nora Danish memuat naik beberapa keping foto memaparkan anak lelakinya itu menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-14. Dalam muatnaik Nora Danish di Instagram peribadinya ini dikongsikan foto yang mana Putra Rayqal disambut keluarga.

Sponsored

Ujar Nora Danish yang menyambut ulangtahun kelahiran anak lelakinya itu, sambutan tersebut diawalkan sebelum Putra Rayqal dihantar ke sekolah. Turut menyambut ulangtahun kelahiran Putra Rayqal bersama Nora Danish adalah Jejai.

Pastinya keakraban dan kemesraan keluarga ini membuatkan ramai memberikan pujian terhadap mereka selain peminat juga seronok melihat hubungan baik antara keluarga itu sehingga dikatakan sebagai family contoh.

Sponsored

Perkongsian Nora Danish di Instagram peribadinya itu tidak sekadar menerima ribuan tanda suka malah diruangan komen peminat dan pengikut mengambil kesempatan itu untuk memuji sikap professional mereka.

‘Suka vibes family contoh sebegini, semoga berkasih sayang hingga ke syurga’

Sponsored
Nora Danish

‘Suka tengok family diorang ni, walaupun dah berpisah tapi Jejai, Nora dan Fasha tetap mengeratkan hubungan keluarga. Macam family Norman dan Abby’

Nora Danish

‘Dia tak tahu ke mak dia Nora Danish’