Foto dikongsi Janna Nick jadi bualan ramai, “Dini ke tu?”

Sponsored

Sebelum ini, muat naik pelakon Janna Nick membuatkan timbulnya dakwaan dia dan pelakon, Dini Azan Schatzmann putus cinta sehingga dia juga dilihat healing ke luar negara. Walau bagaimanapun, sejak kebelakangan ini pula ruangan Instagram peribadinya yang sering menjadi sorotan ramai kembali menjadi perhatian.

Ini kerana, Janna Nick juga dilihat memuat naik rakaman video beberapa penyanyi terkenal seperti Khai Bahar dan Nabila Razali menyanyikan sebuah lagu yang dipercayai berjudul Mentari Setia. Lirik dalam lagu tersebut membuatkan ramai turut terkesan.

Sponsored

Namun begitu, satu perkongsian terbaharu Janna Nick beberapa jam yang lalu membuatkan dia hangat diperkatakan ramai apabila dia memuat naik sekeping foto yang kelihatannya turut ada seorang lelaki yang tidak jelas identitinya. Janna Nick juga menulis kapsyen, “Cinta tulus aku semaikan,” berserta hashtag Mentari Setia.

Foto dikongsikan jadi bualan

Sponsored

Ternyata perkongsian foto Janna Nick itu membuatkan ruangan komen dihujani dengan pelbagai reaksi yang mana ada yang tertanya-tanya adakah lelaki disebelahnya itu Dini Azan Schatzmann dan selain itu, ada yang berteka-teki kisahnya sebelum ini dikatakan hanya marketing.

‘Dah agak dah, marketing je…’

Sponsored

‘Dini ke tu’

Walau bagaimanapun, kebanyakan peminat Janna Nick juga tidak sabar untuk menyaksikan muzik video lagu baharu Janna Nick dimana ada juga yang pasti muzik video tersebut mesti power.

‘Mesti sedap lagu ni’

Janna
Janna