“Gambar last tu”- Dipuji macam Oppa, foto-foto dikongsi Adam Lee jadi tumpuan peminat

Sponsored

Disaat ramai artis baharu mulai popular dalam dunia lakonan tanah air, nama Adam Lee tidak pernah tenggelam malah di media sosial juga dia sering menjadi sorotan ramai apabila pelakon utama Budak Tebing ini tidak sekadar kacak malah seiring dengan bakatnya sebagai pelakon.

Adam Lee bagaimanapun sekali lagi menjadi tumpuan peminat dan pengikut apabila dia juga antara pelakon lelaki yang mempunyai ramai ‘follower’ di akaun Instagram (IG) peribadinya sehingga kini sudah mencecah hampir 1 juta. Meskipun begitu, terbaharu nampaknya muat naik dia dalam berkongsikan beberapa keping foto mencetuskan ramai tertarik.

Sponsored

Adam Lee digelar Oppa

Mana tidaknya, dia dikatakan kembali menjadi Oppa dengan penampilan dan gayanya itu. Adam Lee dilihat memuat naik tiga keping foto dan dua antaranya memaparkan dia dengan gaya rambut juga kelihatan berbeza.

Sponsored

Namun begitu, bukan itu sahaja yang ditumpukan oleh peminat dan pengikutnya apabila Adam Lee turut menyelitkan foto sweet dia dan isteri, Sweet Qismina apabila menerima ciuman. Sekadar info, Adam Lee dan pelakon jelita berkenaan selamat disatukan pada 24 Oktober lalu.

Gara-gara dia memuat naik beberapa keping foto itu, Adam Lee menerima pelbagai reaksi diruangan komen dan meraih ribuan tanda suka ramai di posting tersebut apabila dia juga menulis kapsyen, “Coffee at night anyone.”

Sponsored

‘Bersemut depa…’

‘Oppa betul’

Adam Lee
Adam lee

‘Gambar last tu…’