Gelagat pelakon2 ‘sporting’ cuit hati ramai, Zara Zya berpakaian pengantin juga jadi bualan

Sponsored

Selalunya jarang penonton dapat menyaksikan video disebalik tabir lakonan pelakon kegemaran mereka. Namun begitu, satu muat naik video daripada seorang pengguna TikTok mengundang rasa terhibur ramai apabila dapat melihat perangai lucu pelakon dibelakang camera.

Menerusi rakaman video yang tular ini memaparkan pelakon, Niezam Zaidi dan Zara Zya sedang bersanding dan memakai lengkap pakaian pengantin. Babak mereka ini dikongsikan terlebih dahulu bagaimana lakonan di depan camera.

Sponsored

Perangai pelakon dibelakang camera undang tawa ramai

Pun begitu, sebaliknya pula sebenarnya yang terjadi apabila perangai serius mereka didepan camera cukup berbeza apabila di belakang camera. Daripada Niezam Zaidi, sehinggalah Zara Zya beberapa pelakon yang terlibat dalam drama ini rupanya sporting dan agak kelakar.

Sponsored

Gelagat Niezam Zaidi juga begitu menarik perhatian peminatnya apabila wajah kacak pelakon lelaki tersebut juga dalam pada masa sama menjadi perbualan diruangan komen.

“Hensem betol Niezam sekarang ek, dah kena sangat pegang watak hero”

Sponsored

“Semua pelakon kepala masuk air, ngam la tu”

Namun begitu selain gelagat pelakon-pelakon tersebut mengundang tawa ramai nampaknya kelibat Zara Zya berpakaian pengantin juga akhirnya terjawab apabila sebelum ini tular ramai menyangka dia benar-benar sudah berkahwin namun perkongsian tersebut sedikit sebanyak menjawab persoalan ramai terhadapnya.

“Kena scam siot, ingatkan betul-betul dah kawen”

“Terhibur ye Nizam tu jadi DJ hahaha”

“Hahaha bestnya”