“Jimin tengok dia”- Zahirah Macwilson ‘posing’ Jimin BTS pula terkejut buat ramai teruja

Sponsored

Sebut sahaja nama penyanyi popular Korea, Jimin BTS tentu ramai yang meminatinya. Tidak hanya dinegaranya, Jimin yang merupakan salah seorang anggota kumpulan BTS mempunyai ramai peminat luar termasuklah di Malaysia.

Walau bagaimanapun, nama pelakon dan model jelita Zahirah Macwilson tidak semena-mena menjadi perbualan ramai selepas dia dirakam bersama Jimin BTS sehingga mengundang juga kedua-dua viral di media sosial. Zahirah menerusi Instagram peribadinya berkongsikan dia berada di sebuah acara.

Sponsored

Turut dihadiri ramai selebriti di pelbagai negara, Zahirah Macwilson juga terlibat sama. Namun begitu, orang ramai juga begitu teruja kerana dapat melihatnya dalam satu video bersama penyanyi terkenal dunia itu. Malah lebih menarik tumpuan warganet juga disebabkan Jimin BTS terkejut gara-gara pelakon jelita itu sedang asyik posing.

Ternyata dengan pantas juga video tersebut viral di media sosial dengan perasaan teruja peminat apatah lagi dapat menyaksikan gelagat comel penyanyi tersebut yang sempat melihat Zahirah Macwilson ketika dia sedang sibuk bergambar.

Sponsored
@idk.0613

COMELLLL 😭 @zahirahmacwilson you’re so lucky 😭😭 #jimin #JiminXTiffanyAndCo #TheTiffanyLandmark #fyp

♬ Like Crazy – Jimin

Ruangan komen di perkongsian tersebut juga menyebabkan orang ramai berseloroh dengan pelbagai reaksi memberitahu bahawa pelakon jelita itu merupakan isteri orang.

Weh, bukan Zahirah yang tengok Jimin. Jimin tengok dia

Sponsored

Jangan pandang-pandang Jimin oi

Omg lucky dho sampai Jimin tengok macam tu mesti cantik sangat

Patutlah tadi nampak nama Zahirah trending kat Twitter

Sumberidk.0613