Khazrul Serah Soal Jodoh Pada Allah

Sponsored

Khabar angin tentang hubungan pelakon Zarina Anjoulie dan bekas tunangnya, Datuk Seri Khazrul Ezley, telah menjadi bualan di media sosial sejak minggu lalu.

Difahamkan bahawa Khazrul kini sedang bercuti di Thailand untuk meraikan ulang tahun kelahiran anak perempuannya, Julia Sharapova. Beliau juga sempat membuat siaran langsung di TikTok dan menjawab beberapa soalan dari netizen.

Sponsored

Yang menarik perhatian adalah pengakuan Khazrul bahawa Anju adalah wanita yang baik dan bahawa hanya dua wanita yang ada di hatinya, iaitu Anju dan anaknya, Pova. Khazrul juga memberitahu bahawa sepatutnya dia akan berjumpa dengan bapa Anju pada 17 Februari tetapi ada rintangan yang tidak dapat dielakkan.

Namun, Khazrul mengatakan bahawa dia menyerahkan segala urusan kepada Allah dan memilih untuk bersabar dan fokus pada usaha memperbaiki diri.

Sponsored

Rata-rata netizen berharap bahawa hubungan pasangan itu akan berakhir dengan perkahwinan, dan mereka menganggap bahawa apa yang sedang berlaku antara mereka sekarang mungkin hanya dugaan bertunang.