“Macam ni baru professional”- Video Janna Nick & Dini dirakam netizen terima ‘ratusan’ komen

Sponsored

Pelakon, Janna Nick mahupun Dini Azan Schatzmann merupakan antara pelakon kegemaran peminat drama tempatan dan tidak mustahil jugalah mereka mempunyai ramai peminat serta dalam pada masa sama kisah mengenai kedua-dua artis ini sering menjadi tumpuan di media sosial.

Dah namanya artis popular, apa sahaja dilakukan Janna Nick dan Dini Azan Schatzmann tentu meraih perhatian ramai. Terdahulu, umum diketahui Janna Nick dan Dini Azan Schatzmann terpalit kontroversi mengenai kisah cinta mereka yang didakwa putus. Meskipun begitu, Janna Nick telah menjelaskan beberapa persoalan peminat terhadapnya dan Dini Azan Schatzmann.

Sponsored

Masih jadi persoalan

Boleh dikatakan tiada kenyataan rasmi mengenai hubungan mereka namun tindakan kedua-duanya membuatkan ramai peminat merasakan Janna Nick dan Dini Azan Schatzmann benar-benar putus cinta. Namun begitu nampaknya timbul lagi kisah mereka ini selepas tularnya satu rakaman yang memaparkan mereka berdua seperti sedang merakam video.

Sponsored

Menerusi video itu pula, Dini Azan Schatzmann dilihat merakam Janna Nick dan sepertinya mereka sedang melakukan kerja bersama. Walau bagaimanapun, perkara itu menimbulkan tanda tanya tentang hubungan mereka. Disebabkan Janna Nick juga telah menerangkan mereka masih lagi berkawan memandangkan Dini juga masih partner dalam syarikat, ramai menghujani pelbagai reaksi diruangan komen.

@eykaanabielaa_

Diorang putus bebetul ke tak ? Ke sbb marketing je nih. Hope you guys kekal hehe ✨❤️‍🔥 #aimanga #fyp #jannanickputusdini #dinischatzmann #jannanick

♬ Mentari Setia – Janna Nick

Masih berkawan dan partner dalam syarikat

Sponsored

Sikap professional Dini Azan Schatzmann dan Janna Nick bagaimanapun menerima pujian netizen dan video tersebut juga mendapat perhatian ribuan warganet.

‘Dah putus tapi masih…’

‘Kalau putus pun tak semestinya…’