Netizen tak sangka, Fiza Sabjahan juga terlibat belakang tabir, “No wonder Mak Jenny kato gaji beso”

Sponsored

Pengacara terkenal, Fiza Sabjahan mendapat perhatian di media sosial sekali lagi apabila satu rakaman video membuatkan wanita serba boleh ini dalam pada masa yang sama menerima pujian melambung daripada netizen.

Umum diketahui, Fiza Sabjahan menjadi antara pengacara terkenal di siaran TV3 malah begitu mencuri perhatian di rancangan Wanita Hari Ini. Malah sejak kebelakangan ini juga, Fiza Sabjahan mengundang rasa kagum warganet yang telah mengikuti perkembangan kerjayanya sehingga sekarang.

Sponsored

Dikagumi ramai

Walau bagaimanapun, perkongsian WHI Malaysia ternyata membuatkan warganet sekali lagi merasa kagum dengan Fiza Sabjahan yang tidak sekadar terlibat dalam pelbagai rancangan di kaca televisyen sebagai seorang pengacara.

Sponsored

Malah dia juga rupa-rupanya turut terlibat di belakang tabir. Menerusi video pendek ini menunjukkan Fiza Sabjahan disisi yang berbeza ditonton di kaca televisyen. Bakat serba boleh pengacara ini turut mengundang menjadi bualan ramai.

@whitv3malaysia_official

Replying to @cik sal semua benda dia boleh jadi, min pun pening. Jangan ambil tempat min sudah 😜 #whitv3 #lawak #fyp

♬ Flowers – Miley Cyrus

Selain video tersebut mencuri tumpuan warganet, menjengah ke ruangan komen pula bakat serba boleh Fiza Sabjahan menerima pujian ramai yang ada juga baru tahu dengan penglibatannya di belakang tabir.

Sponsored

‘Baru tahu Fiza kerja belakang tabir juga rupanya. Hebatlah Fiza’

‘Wow baru tahu nie. Tahniah Fiza, serba boleh awak ye’

‘Hari-hari mesti tengok WHI, banyak perkongsian yang berguna dalam WHI’

‘Serba boleh depan camera dengan belakang camera tapi saya minat dia’