“Patut kwn aku meroyan”- Kongsi foto dengan Mira Filzah, Mierul Aiman terima ‘ratusan’ komen peminat

Sponsored

Kini terdapat beberapa pelakon baharu lelaki yang menjadi tumpuan dan salah seorang adalah pelakon yang dikenali dengan nama Mierul Aiman. Penangan dia membintangi watak utama dalam drama berjudul Projek High Council menyebabkan dirinya semakin mendapat perhatian dalam dunia lakonan.

Kerjaya pelakon yang sering menerima pujian dengan wajah kacaknya itu bermula selepas menyertai Hero Remaja 2021 dan meraih gelaran juara. Walau bagaimanapun, terbaharu dia sekali lagi menjadi tumpuan peminat dan warganet selepas membintangi drama terbaru.

Sponsored

Drama tersebut ternyata membuatkan dia digandingkan dengan pelakon, Mira Filzah dan Hun Haqeem. Meskipun baru sahaja ditayangkan bermula 5 Mac lalu, drama berjudul Imam Instant Ustazah Scammer berjaya mendapat sambutan baik penonton.

Terlibat drama baru

Sponsored

Terbaharu, Mierul Aiman yang tidak henti-henti menjadi tumpuan ternyata menjadi sorotan ramai selepas dia memuat naik sekeping foto dengan pelakon jelita dan popular, Mira Filzah. Perkongsian Mierul Aiman yang memainkan watak sebagai Ronaldo mencuri tumpuan mereka

Hantaran Mierul Aiman itu juga dihujani dengan komen seloroh peminat dan netizen yang rata-ratanya merasa ingin berundur kerana saingan mereka adalah Mira Filzah.

Sponsored

“Berundur je la, saingan korang Mira Filzah tu hahaha”

“Saingan kita Mira Filzah sobat”

“Saingan kita bukan biasa-biasa eh, bombastic side eye”

“Lain betul karakter Mirul dalam citer ni. Rasa nak penampor je”