Penampilan Puteri Balqis Ditegur Warganet, “Baju Adik Sape Dia Pakai”

Sponsored

Bakat lakonannya dicungkil sejak di usia kanak-kanak lagi. Puteri Balqis antara pelakon berbakat besar yang tidak lokek dengan senyumannya.

Mula berlakon sejak dari berusia 6 tahun, kini Puteri Balqis atau lebih mesra dengan panggilan Aqish ini kini meningkat remaja dan mencecah usia 15 tahun. Jika dahulunya masa kecil memang terkenal dengan bakat dan kecomelannya, kini kejelitaan Aqish semakin terserlah seiring usianya.

Sponsored

Baru-baru ini satu video dengan penampilan Puteri Balqis dalam muncul seorang pengguna TikTok dengan nama akaun dniiilatifi telah mencuri perhatian ramai.

Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang telah menjadi bualan hangat warganet itu:

Sponsored

Dalam perkongsian tersebut dipaparkan Puteri Balqis yang mengenakan pakaian nampak pusat telah membuatkan dirinya ditegur netizen. Nampaknya ada yang kurang senang dengan penampilan Puteri Balqis ditegur warganet ini.

Malah ada juga yang berpendapat pakaian dipakai pelakon muda ini agak seksi dan tidak sesuai. Meskipun begitu, di ruangan komen ada juga netizen yang memuji akan kecantikan remaja berbakat besar ini. Selain turut timbul soal anak-anak muda kini cepat matang dari usia mereka sendiri.

Sponsored

Berikut antara yang diluahkan di ruangan komen yang mana penampilan Puteri Balqis ditegur warganet itu:

“Tak sekarang ni kenapa Puteri Balqis cantik giler wehh”

“Hmmm baju adik sapa dia pakai”

“Lagi manis awak bertutup”

“Budak sekarang matang muka dia”

SumberTikTok