Ramai Usik Nak Jadi Menantu, Anak-anak Rosyam Nor Jadi Perhatian Ramai!

Sponsored

Datuk Mohamed Noor Shamsuddin atau lebih dikenali ramai dengan nama Rosyam Nor ini sememangnya seorang pelakon lagenda tanah air. Biarpun semakin berusia, namun bakat lakonannya itu masih ‘berbisa’.

Jarang sekali terpalit dengan kontroversi sepanjang bergelar anak seni, Rosyam Nor antara selebriti yang bijak membawa diri sehingga kini. Terbaharu, pendedahan mengenai anak-anak Rosyam Nor telah mencuri perhatian ramai.

Sponsored

Dalam satu video suntingan yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun rosyamnor33 ini dipaparkan seorang demi seorang anak-anak Rosyam Nor bersama tahun kelahiran mereka.

Kesemua anak-anak pelakon senior ini adalah perempuan membuatkan ramai teruja. Berikut adalah perkongsian video tersebut yang dimuat naik menerusi akaun TikTok:

Sponsored

Wow, cantik-cantik anak pelakon dan usahawan ini! Tidak hairanlah di ruangan komen dihujani dengan netizen yang mencuba nasib untuk jadi menantu Rosyam Nor.

Untuk info lima anak perempuan Rosyam Nor terdiri dari  Arniesha Azureen (lahir 1990), Nur Anis (lahir 1993), Nurlisa (lahir 1997), Syadira (lahir 2002) dan Zarith Maryam (lahir 2003).

Sponsored

Di ruangan komen, rata-rata warganet mengusik dan bergurau dengan memanggil Rosyam Nor sebagai bapa mertua. Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Haaa semua abah abah..Kang dia balas abah kau”

“Ayah nak makan apa2 tak saya nak belikan”

“Wahh anak sulung dato sebaya saya sweet90. Dan datuk mungkin sebaya arwah ayah saya”

“Datuk saya pandai masak nasi”

SumberTikTok